images

Vil du med på skattejagt!

VIL DU MED PÅ EN SKATTEJAGT?

Skatten er større end den største Lotto gevinst.
Den er DIN – og jeg ved hvor den ligger begravet!!!
LAD EVENTYRET BEGYNDE!

Det er interessant, at det netop er Paulo Coelho’s bog, Alkymisten, der er den eneste bog, af alle de bøger jeg har læst, jeg har læst mere end én gang – hele fire!

En bog der for mig repræsenterer en personlig skattejagt.

 

I DAG VED JEG HVORFOR!

Alkymisten følger sin sjæls kalden, ud på et eventyr, i søgen efter en ”skat”.

Den skat, der i sidste ende, altid ligger begravet lige under dine fødder, eller med andre ord – ”i dig”.

Den ”ER dig”.

 

Alkymisten tager på en lang rejse, fyldt med udfordringer, eventyr, sejre, nederlag, selvindsigt og berigelse på et dybt personligt og sjæleligt plan.

 

Jeg er, Alkymisten, på samme måde som, DU er Alkymisten.
Vi er alle sammen på en rejse, et eventyr, med retning mod os selv. Den bedste udgave af os selv.

Hvor, for eksempel en kat er en kat når den blive født og fortsætter med at være en kat hele livet, så er vi mennesker i en evindelig proces på vej mod det mål, at være ”os selv”.
Det der i daglig tale kaldes – ”Livet”.

 

DE MAGISKE ØJEBLIKKE!

Vi er jo for så vidt altid os selv, bare meget sjældent, hele os selv, eller den bedste udgave af os selv.

Men vi oplever det i glimt, når vi er forskellige steder i verden, lytter til noget bestemt musik eller er sammen med mennesker, vi har en særlig tiltrækning til – at være hele os.

 

Jeg er så taknemmelig for, at jeg i mit arbejde, ganske ofte, får lov til at være den ”særlige” person, der giver min klient netop den følelse af, at opleve den største og bedste udgave af sig selv, og efterfølgende være den der hjælper med at fastholde oplevelsen og gøre den til en integreret del af klientens fremtidige liv.
LIVET PÅ JORDEN – OVERLEVELSE ELLER LIVSGLÆDE ???
Ved vores fødsel, i en krop, på denne jord, lander vi i nogle usynlige energifelter.
Min store interesse er de to energifelter, der handler om følelserne og tankerne.

 

Som du måske ved, så har jeg igennem hele mit liv, arbejdet mere intenst med astrologien end med noget andet landskab/redskab.

 

Det er magisk, at Månen og Merkur i det personlige horoskop, fortæller om følelser og tankemønstre.
Disse følelser og tankemønstre klamrer sig til os med de bedste intentioner om sikring af vores OVERLEVELSE.

 

I vid udstrækning lever vi et liv i følelsesmæssig (Månen) og mental (Merkur) tilpasning og overlevelse og får slet ikke udlevet vores potentiale – hvilket er den direkte årsag til STRESS og DEPRESSIVE TANKER.

 

Med andre ord. De følelsesmæssige og tankemæssige mønstre vi har overtaget fra vores opvækst, har det med at overtage vores liv uden vi kan få øje på, at det kan være anderledes.

 

Når du bruger dit horoskop, vil du let og ubesværet kunne få læst, hvad dine mønstre gør for dig i dag og hvordan du kan bruge dem mere konstruktivt og berigende i dit liv.

 

DIN STØRSTE FRYGT!

At give slip på og sige farvel til, gamle følelses- og tankemæssige vaner og mønstre, er lige så svært som det er at give slip på alle andre afhængigheder.

 

Sjovt nok bruger vi afhængighed på det fysiske plan, til at dulme vores længsel efter at ”blive os selv”.

Misbruget får os til for en stund, at glemmer og udsætter vores opgave med at ”steppe op” i vores eget liv og bliver selvansvarlige og få succes med det vil vælger.

 

Det der holder os tilbage er frygten. Frygten der ligger som en gift i vores celler, der blokerer vores vilje til at beslutte, handle og træde i karakter.

På samme måde som Månen og Merkur, fortæller planeten Plutos placering i dit horoskop dig, hvor din frygt har sin rod og hvilket livsområde du skal rette din opmærksomhed.

 

For den der læser og taler det astrologiske sprog, er det aldeles simpelt og nemt, at se og videregive denne information og hvordan du med denne indsigt kan vende dit liv på hovedet og begynde selv at være kaptajn på den skude der hedder – DIT liv!

 

DIN STØRSTE SKAT!

Vejen til din skat, går igennem rejsen til Månen, hvor du bliver klogere på dine følelser og det du har ”arvet” fra din familie, videre til Merkur, hvor du bliver bevidst om dine tankemønstre.

Herfra går rejsen til Pluto, hvor du vælger at møde din frygt og kigger den i øjnene.
Når dette er gjort, tager du den sidste del af rejsen frem til målet, der er Solen – dig selv.
Når du ”komme hjem” og acceptere hvem du er, med de unikke kvaliteter og evner du har, så folder du dig ud på samme måde som rosen der åbner sig.

Herfra kan du begynde at leve som den du er – og kan gøre dine drømme til virkelighed.

Dette er din største skat, både for dig selv og for de mennesker der er i dit liv.

Astrolog og planet-rejsefører.
Calvin Keen Dossmann

 

www.coachingbystars.com