den-lille-sorte

SKORPIONEN – dens sande natur!

SKORPIONEN – dens sande natur!

Når du læser denne tekst, er det sikkert fordi du selv er Skorpion, eller også kender du en person, der er Skorpion, som du gerne vil lære at kende endnu bedre.
Men helt ærligt, hvordan kommer man egentlig til at lære en Skorpion kende?
Det er ikke noget man bare lige gør!

Du kender måske deres væremåde, deres passionerede handlinger og deres viljeskraft, men hvordan er de egentlig inde bag ved facaden. Der inde bag ved deres umiddelbare sikre og kølige fremtræden?

Lad mig sige det med det samme: ”Der er kæmpe stor forskel på det de viser og på det der er inde bag ved, i privaten”.

 

SKORPIONEN – ´ET AF DE TRE VANDTEGN!

Krebsen har brug for at føle sig ”hjemme” før den for alvor sænker paraderne over for nye bekendtskaber.

Fisken ejer som udgangspunkt ikke parader. Den er derimod udstyret med en parabol, der opfanger alle signaler fra omverdenen og derfor meget nemt bliver overrumplet.

Skorpionen derimod, ejer parader der stort set er vandtætte og derfor evner den at færdes i den pulserende verden uden at blive væltet omkuld.

 

Det betyder at Skorpionens uendelig mange følelser, som den bærer på indersiden, nemt kommer til at leve sit helt eget liv og derfor nemt kan blive forsømt.

Hvis en Skorpion ikke har været i vane med at ”kigge indad”, kan det være noget af en mundfuld, når denne proces begynder.

Det gode råd til Skorpionen er derfor, at den skal åbne og kigge indad, i små bidder ad gangen, til trods for dens valgsprog der er: ”Enten eller”.

 

Den store kunst for Skorpionen er, at slippe vanen med at kontrollere sig selv og sine omverden og i stedet indser, at styrken ligger i at blotte sin sårbarhed. Som nævnt tidligere, er det ikke noget der sker fra den ene dag til den anden.

 

Den kontrollerede Skorpion, er en person der på fornuftig vis værner om sin egen sikkerhed, men som bruger en metode der på sigt skaber følelsesmæssig ensomhed.

 

De Skorpionener der vover at åbne sig for andre og som derefter føler sig svigtet af personen de har åbnet sig for, har det med at bære på stærk nag og vrede i urimelig lang tid.
Den styrke der ligge i denne vrede kan virke skræmmende på andre mennesker, men virkeligheden er, at den æder Skorpionen op indefra.

 

Så kære Skorpion.

Du ejer fra naturens side kæmpe styrke, vilje og mod. Brug den til at hæve dig selv op over din tidligere sår og dit behov for sikkerhed og kontrol.

Når det sker, så ejer du den fineste evne af alle, til at bruge din psykologiske evne til at hjælpe andre mennesker. En evne og en faglighed der skaber tillid i andre mennesker.

Øs af din forståelse for andre menneskers smerte. Hjælp dem igennem de ”lange skyggers nat” og hjælp dem med at blive ”født” på ny, ind i nye og bedre virkeligheder.

Dette vil give dit liv mening og du vil opleve at du gør en stor forskel for de mennesker du vælger at hjælpe.

 

Herigennem opstår din egen forvandling – til den sande Skorpion. Den der er hævet over hverdagens små ligegyldigheder og som ejer det store skarpe overblik.

 

 

den-lille-sorte