FOREDRAG I HELE LANDET .

.

.
Jeg holder foredrag i hele landet.

Når jeg bliver booket til et foredrag, så foregår det altid på den måde, at jeg gør brug af deltagernes horoskoper og bruger dem som eksempler, når jeg fortæller om det valgte emne.

.
Jeg kan bookes til følgende foredrag:
.

 • De forudsigelige faser i livet – hvad de indeholder, hvordan du ændrer dem fra at blive til en krise og i stedet får mest muligt ud af det de rent faktisk rummer af muligheder for vækst og udvikling.
  Alle har hørt om 7års krisen, men hvad sker der når du er 28 og 30. Hvad med midt i 30’erne og ikke mindst alle de ting du skal igennem i begyndelsen af 40’erne, hvad kan overgangen fra 40’erne til 50’erne og hvad er det for en fantastisk gave der venter når du bliver 56?
  Disse og mange andre spørgsmål bliver besvaret og du får mulighed for at få dit horoskop op som eksempel.
  .
 • Kærligheden – hvem passer jeg sammen med og hvordan?
  Bliv klogere på hvordan du finder den partner der passer godt til dig og hvordan du får det bedste ud af det forhold du allerede har.
  Masser af læring og masser af grin og latter.
  :
  .

Alle foredrag koster 1800 kr og dertil lægges pris for kørsel og evt. overnatning, uden for hovedstadsområdet.

For at booke dit foredrag, skal du ringe til mig på 40300083.

LÆR AT TOLKE ET HOROSKOP PÅ KUN 3 DAGE

WORKSHOPS OG ANDRE LIGNENDE ARRANGEMENTER