Screen Shot 2016-08-13 at 20.53.30

FISKEN – Solen i Fisken

SÅDAN ER FISKEN – set, i et psykologisk perspektiv.

Jeg gennemgang de forskellige stjernetegn, altså det at have sin Sol placeret i hvert af de 12 stjernetegn.

Jeg nævner også 6 kendte personer der er født i Fiskens stjernetegn, så du kan spejle dig i personerne eller du kan sammenligne deres natur med personer du kender, der er født i Fiskens stjernetegn.

RIGTIG GOD LÆSELYST

Dette er den 11. beskrivelse af de 12 stjernetegn, set i et psykologisk perspektiv.

På den dato og det tidspunkt du blev født, befandt Solen sig i et bestemt stjernetegn og bestemmer på den måde, hvilket stjernetegn du er født i.

 

FISKEN

Fisken lever ofte i to forskellige verdener – på samme tid. Og det fungerer fint det meste af tiden.
Fisken har et meget stærkt indre liv, samtidig med at den bruger energi på at finde en balance i den ydre fysiske praktiske verden den lever i.
Fisken er måske det mest sensitive af alle tegn. Alle tegn er følsomme, men Fisken er sensitiv og det betyder at den er nem at påvirke.
Fisken bliver meget nemt påvirket af de omgivelser den befinder sig. På en måde er den en slags omvandrende følelses-radar, der kan mærke andre mennesker. Fordi den mærker andre godt, kan den have lidt svært ved at mærke hvad den selv føler og derfor er det rigtig godt for Fisken at have alene tid, så den kan blive ”nulstillet. Hvis Fisken ikke værner om sig selv, så kan den fortabe sig i at hjælpe andre mennesker eller finde andre former for forsvindingsnumre.
Fisken har en fin sans for det magiske og eventyrlige og kan forsvinde i musik, film og anden kunst, som den ikke betragter, men lever sig helt ind i.
Nogle siger at Fisken er vægelsindet og svært ved at følge en plan og retning, men til gengæld har den en helt unik god intuition der altid bringer den trygt frem og ender på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.
KENDTE PERSONER DER ER FØDT I DIT STJERNETEGN:

Drew Barrymore, Bruce Willis, Glenn Close, Pilou Asbæk, Rihanna, Justin Bieber.

 

HUSK AT DU ER SÅ MEGET MERE END DIT STJERNETEGN!

 

Det næste der er vigtigt for at kende dig selv er, hvilket tegn din Måne er placeret i.

FØLG MED – DER KOMMER MEGET SNART NYE BESKRIVELSER!
Der kan du læse de næste indlæg her på siden med beskrivelse af Solen i de resterende stjernetegn.
Når jeg har beskrevet alle 12 Soltegn, begynder jeg at beskrive hvilken betydningen det har for dig at have din Måne placeret i de 12 forskellige tegn.

 

Du kan også læse baglæns her på siden og finde og læse om de tidligere stjernetegn.
Du er velkommen til at sende teksten om stjernetegnene videre i dit netværk, så længe du huske at skrive det er mig der har skrevet teksterne.
Det nemmeste er nok at bruge ”Del” knappen.

 

Calvin Keen

Astrolog

www.coachingbystars.com

 

Du kan tilmelde dig mit Nyhedsbrev her til højre →