Praises from private clients

Mariam Dione

IMPONERET! BEÆRET! TAKNEMMELIG! OVERVÆLDET! BEGEJSTRET!

(sæt lige et FUCKING ind foran hvert ord for, at forstå bare lidt hvordan jeg har det)

En masse følelser, som jeg sidder med efter en astrologisk session med Calvin Keen Dossmann. Selv i dag en hel måned senere

Fordi alle de styrker, svagheder, egenskaber, følelser jeg er sammensat af bliver bekræftet af universet på det nøjagtige tidspunkt, jeg valgte at komme til verden på

Fordi de nye skridt jeg har taget i min forretning på baggrund af min egen kniv-skarpe intuition, har været på vej via universet

Fordi jeg har taget de skridt jeg har taget i mit liv af en dybere årsag.

Fordi det var den fedeste rådgivning fra nu og de næste år frem! (de bliver VILDE siger jeg bare)

….og meget meget meget meget mere!!!

Første gang jeg mødte Calvin kiggede han på mit Blueprint og sagde nogle ord jeg ikke fattede noget af:

“Dit hus.. bla bla bla…mars…. bla bla… vædder….det betyder så at din karriere kan handle om at arbejde med projekter, noget fysisk, noget med kroppen… må jeg spørge hvad du arbejder med?”

Mig: “Øøøøøh…. det du lige sagde”

Dette er så bare en lille lille lille liiiiiiiiiiiiiille bitte del af hvad Calvin kan med astrologien

Mariam DioneFitness, Nydelseskost & Healinghttps://www.mariamdionne.com/
Maiken B Christensen

På besøg hos mit fulde potentiale

Sjovt som mine ører kun hører det, de helst vil høre, og mine øjne kun læser de ord, de forventer at se…

Da jeg første gang hørte om Calvin Dossmann, var det ordene „en helt unik astrolog”, der fangede min opmærksomhed. Og selv, da jeg bookede sessionen på hans hjemmeside, overså jeg – bevidst eller ubevidst? – totalt hans brand: „Coaching by Stars”.

Heldigt for mig, for havde jeg fanget ordet „coaching”, havde jeg måske valgt noget andet.

Jeg havde ikke brug for coaching – troede jeg. Så jeg havde bestilt tid til en klassisk astrologisk status på arbejdsliv og karriere plus et bud på, hvad der venter forude – troede jeg.

Det fik jeg også, blot hverken på den måde eller i de rammer jeg forventede. 

De mange spot-on iagttagelser, refleksioner og knivskarpe spørgsmål til mig og mit liv, mine muligheder og mine valg (og fravalg), som denne nærværende og lyttende mand rullede ud, tog fusen på mig og har faktisk helt ændret min opfattelse af mig selv, mine muligheder og mine mål.

At Calvins koncept er unikt, er måske ikke så overraskende, når man kender hans baggrund. Udover astrolog og coach er han også uddannet socialpædagog og familieterapeut, og i en årrække fungerede han ved siden af sit arbejde med socialt udsatte familier og børn som astrolog for medierne. Et sådant CV giver ikke kun faglige kompetencer og erfaringer men helt tydeligt også menneskekendskab og livserfaring.

Nærværende, lavmælt og uden at forstyrre samtaleflowet skifter han konstant mellem at være provokerende coach, erfaren rådgiver og empatisk psykoterapeut. Han får mig til at føle mig både lille og flov – og modig og handleivrig.

Jeg har gennem årene konsulteret flere astrologer men aldrig før oplevet at blive ramt så detaljeret plet på mine personlige styrker og ømme punkter og få mine inderste drømme og største udfordringer adresseret så kompetent – og så omsorgsfuldt.

 

Maiken B ChristensenJournalist, kommunikations- og skrivecoachhttp://percepta.dk/
Yvonne Andersson

“Calvin presented information with precisions and from sharp analysis he gave me valuable advises on how to take a new perspective on daily matters. Things I had not been focusing on made sense to me and became a valuable key to unlock capacities in me that had been dormant.

In all he pretty much pinpointed what needed to be changed in order to get a different result. And it was not at all unfamiliar to me but just been left unattended and forgotten.

It´s been helpful on a much deeper level than I expected, tuching deep rooted limited habits and believes”

I thank you from the bottom of my heart for your precious advises.”

Yvonne AnderssonKey Account Manager
Saurabh Nanda

Hey Calvin!

I just want to congratulate you for the session we had yesterday.

You were so insightful and figured out things about me as if reading my diary.
I am truly impressed with your abilities.

I know you for sure you will achieve greatness in this venture.

Salute to you sir!

Saurabh NandaConsultant - International Products at Freelancesaurabhnandatalks.wordpress.com/
Angelicca Ravn

Angelicca Freja Parmone Ravn
 · 25. januar 2018

Jeg kan på det varmeste anbefale Calvin og hans skønne måde at lære dig selv at kende ud fra dit horoskop 
Han har gjort en kæmpe forskel for mig og mit arbejde med de healende Chakraskåle.
Calvin ser hurtigt, hvor det er du spænder ben for dig selv og giver meget brugbare råd til at ændre din adfærd, så livet bliver så meget lettere.

Jeg henvendte mig til Calvin, da jeg havde brug for at finde ud af, hvad der stod i mit horoskop.
“Hvem er jeg” – havde jeg brug for at vide.

Jeg havde svært ved at tage min storhed ind og være mig, Men allerede efter første Skype coachingsession med Calvin var mit liv og opfattelse af mig selv forandret markant.

Jeg har fået hjælp til at finde min målgruppe, og hvordan jeg med lethed tjener penge i min forretning.

Jeg er dybt taknemmelig for din hjælp Calvin til, at jeg i dag kan stå frem og være mig.
Det gør at jeg kan hjælpe endnu flere mennesker igennem mit arbejde med de healende Chakraskåle som jeg skaber i ler og nu som noget nyt meget powerfulde healende rejser til det sagnomspundne Atlantis.

Uden Calvins hjælp havde jeg aldrig fået så stor kontakt til Atlantis som jeg har.

Kærligt Angelicca Ravn

Angelicca RavnAngelicca Ravn - Sjælens bolig
Caroline Lewis

I just had an astrology reading with Calvin Keen Dossmann, I felt the reading to be accurate and insightful….

I’d highly recommend Calvin to those that need re-direction, so you don’t miss those all important opportunities to create a life you love…

Namaste 🙏 🙏 🙏

Caroline LewisSouthampton, UKhttps://www.facebook.com/caroline.lewis.7355
 Jon Meyer

Allerede min første session med Calvin var berigende og det var en fornøjelse at være i hans selskab. Ikke mindst på grund af den professionelle tilgang og hans meget detaljeret forståelse for hvem er jeg. Jeg blev professionelt styrket i min karriere og de øvrige udfordringer jeg har i livet, både generelt og her og nu.

Jeg har brugt Calvin som coach gentagende gange og jeg kan kun varmt anbefale ham og hans arbejde.
Han er et dybt og engageret og nærværende og har en meget professionel tilgang til sit arbejde.

Jon MeyerSalgschef
Inge Halmø

Jeg er uddannet socialrådgiver og skygge- og relations coach hos Debbie Ford i USA. I mange år har jeg arbejdet med personlig udvikling, men de sidste 3 år har jeg arbejdet mere målrettet med min egen udvikling. Min passion med at hjælpe de dømtes børn og etablere egen virksomhed og kort tid efter få konstateret brystkræft, har i den grad udfordret mine evner og ressourcer. Trods lægernes anbefaling om operation og efterbehandling, har jeg takket nej og i stedet overgivet mig til at have tillid til mig selv og give slip på frygten for det ukendte. Den beslutning udfordre mig naturligvis fortsat og det er i lyset af denne udfordring, jeg opsøgte Calvin.

For mig har det været vigtigt, at Calvin har arbejdet meget med sig selv, at han er åben og ærlig, at han er i forandring og han hviler i sig selv.
De områder jeg ønskede mere klarhed over, var om mine styrker og svagheder inden for min kræftsygdom og i forhold til mit arbejde.

Trods det kun varede 60 minutter, så var det noget af en rejse, Calvin sendte mig ud på. Jeg kom til at stå ansigt til ansigt med min evne til at påtage mig for mange opgaver, at jeg vælger at have ”12 bolde i luften”, at tilpasse mig, at glemme mine egne behov, at jeg har for travlt, så jeg glemmer ”mellemregningerne”.

Calvin har en helt særlig evne til at videreformidle.

Inge HalmøSocial Entreprenør med Halmøhus www.tillidtildigselv.dk/
Grethe Vendelbo

Her på falderebet, efter 30 dage med dig som mentor, får du dette testimonial. Det kommer fra et ærligt hjerte.
Calvin du er skarp, kærlig og konfronterende.
Du ramte lynhurtigt kernen af min udfordring, og beskrev fortid og nutid, som om du har været tilskuer til mit liv.
Du formulerede en mulig fremtid, med og uden en indsats fra mig, og med dine skønne metaforer kunne jeg virkelig se begge scenarier for mig.
Det var ikke svært at vælge, men svært at være vedholdende, og ikke falde tilbage i gamle tankemønstre, men også her har du været en kæmpe støtte.
Uden dine (k)ærlige “spark”, og din ægte begejstring for mine fremskridt, var jeg helt sikkert ikke kommet så langt som jeg er.
Tak fordi du hjalp mig til at se og mærke min indre power og skønhed.

Grethe VendelboSelvstændig leder coachwww.dinmentalesundhed.dk
Mette Hviid

Allerede fra jeg træder ind af døren, oplever jeg Calvins positive, smittende energi. Han virker interesseret og beroligende. 

Samtalen føles som en let small talk uden at miste seriøsitet og fokus.
Calvin formår at trække noget 3. ind, for at lette stemningen, som jeg finder ud af i løbet af samtalen. Han gør det for at fjerne fokus fra mit konkrete problem og nærme sig det med små skridt.
Selvom jeg skræmmes lidt af fornemmelsen af at blive set lige igennem, føler jeg mig tryg nok til at turde se på mine ”trolde”…..og på sigt ville se dem i øjnene.

Jeg ved godt at Calvin har en masse uddannelse og faglig viden bag sig, men min umiddelbare følelse er mere, at det er noget han kan helt naturligt og som han selvfølgelig erfaret gennem mange års arbejde med og interesse for mennesker.

 

Mette Hviid
Lotta Ahlfors
“Jeg har jeg været til mange forskellige former for coaching – men aldrig til noget der har ramt så præcist som min samtale med Calvin.
Jeg kunne springe timevis af forklaringer over fra min side, og i stedet med det samme, komme direkte ind til kernespørgsmålene – og sammen med Calvin arbejde mig frem til svarene.
Til tider en smule provokerende – men på en meget nænsom og omsorgsfuld måde.
Jeg kan varmt anbefale Calvin.”
Lotta Ahlfors
Tina Hee

Oplev succes – for hvor svært kan det være….?

Få en håndsrækning med en røvfuld af gode råd på den ”simple” måde.

Min oplevelse er, at Calvin har en utrolig evne til at skære ind til benet på en omsorgsfuld måde,
med humor og så er det let forståeligt – altså hvor svært kan det være.

Ægte succes handler om, at være autentisk og være i balance
og det mener jeg, at Calvin kan hjælpe dig med –   nemlig at finde dig selv.

Tina HeeKunstmalerwww.tinahee.com
Maria Dinesen

“Calvin er et behageligt menneske. Calvin fandt hurtigt ind til den person jeg er.

Calvin gav mig redskaber til hvordan jeg som menneske kan få ‘krop og skjold’ til at blive en helhed med mig selv igen.
Calvin udfordrede mig også til at bruge sider af mig selv, som jeg ikke troede jeg havde en styrke i.
Det var en meget ærlig og personlig vejledning. Det har givet mig styrke og klarhed om hvad jeg skal arbejde videre med”.

Maria Dinesen
Bibbi Holmen Salling

Calvin gav mig indsigt, aha oplevelser og redskaber som jeg kan arbejde videre med.

Han formåede at få mig guidet og groundet allerede efter en session. Calvins livsvisdom og terapeutiske egenskaber kan jeg kun anbefale. Det var en stor oplevelse for mig.

Calvin er en mester!

Bibbi Holmen Salling
Pia Maria Manue

”Calvin har en sjælden evne til at se ind til sagens kerne og skære ind til benet. Super skarp og hjerteskærende omsorgsfuld i sin måde at hjælpe mig hjem til mig selv. Calvin er en sand magiker”

Pia Maria Manue