HVAD ER DET ASTROLOGISKE BLUEPRINT FOR NOGET?
.

Den måde planeterne var placeret på da du blev født danner et mønster.
Det samme mønster er inde i dig eller mere rigtigt, det mønster ER dig!

Jeg mestrer kunsten at aflæse dette mønster (altså DIG) og omsætte det til praktiske og konkrete informationer du kan bruge på ALLE områder af dit liv.

Når du bruger mig som din astrolog og coach, så har vi to en samtale om dit liv og om lige præcis det DU ønsker at tale om.
Det kan være alt lige fra kærlighed, økonomi, familie, helbred, karriere og hvordan du gør dit liv mest meningsfuldt og det hjælper jeg dig med.

Dit blueprint indeholder også de særlige evner og egenskaber du har og som du måske endnu ikke helt har fundet en måde at bruge på. Det hjælper jeg dig med.

Dit blueprint fortæller også, på samme måde som en vejrudsigt, (bare meget mere præcist) hvornår der kommer forandringer og hvordan du bedst gør brug af disse spændende perioder i dit liv.

Jeg har udviklet min astrologiske blueprint coaching igennem 25 år og gjort det til mit foretrukne redskab når jeg samtaler, rådgiver og vejleder mennesker i alle aldre og situationer.
Fordelen ved at bruge astrologien er, at vi med det samme kan tale om selv dybe og personlige emner, fordi jeg “ved” hvem du er, allerede første gang vi mødes.
.

Du skal også vide, at jeg: 

  • Meget ofte bruger historier og billeder som metaforer, der passer til din situation og den du er
  • Nogle gange er provokerende og nogle gange poetisk
  • Er ærlig og at jeg tør at går tæt på
  • Gør brug af klarføling og empati
  • Sikrer mig at du får redskaber til selv at tage det næste skridt
  • Altid giver plads til sårbarhed og tårer der kommer af, både følsomhed, forløsning og glæde
  • Arbejder på en måde der kan virke ustruktureret, men at jeg altid har en plan med det jeg gør
    .

Om mig – Calvin

Jeg har arbejdet som coach og rådgiver i hele mit arbejdsliv.

På baggrund af mine uddannelser har jeg haft adgang til og derved fået en masse erfaring med, at rådgive mennesker i alle aldersgrupper på alle livets områder; i virksomheder, i institutioner og privat sessioner.

Jeg har holdt mere end 200 foredrag.
Mange foredrag som astrolog og coach og endnu flere som konsulent for Børns Vilkår.

Jeg har skrevet artikler, blogindlæg og optrådte på lokal og national radio og tv flere gange.
Jeg har givet langt mere end 2000 sessioner.
.

Hvis du vil vide endnu mere om mig

I 1993 skete der noget vidunderligt.
Jeg blev introduceret til astrologien, som på en og samme gang virkede både fremmedartet og alligevel yderst velkendt.
Dette bekendtskab ændrede mit liv på alle tænkelige måder.

I januar 1998 modtog jeg mit diplom efter fire års intens uddannelse

Siden da har jeg udviklet, raffineret og udnyttet den astrologiske viden og kunst til det der i dag er min astrologiske blueprint coaching.

Jeg har på mange måder fundet et område i livet hvor jeg har mulighed for at bruge mig selv og mine særlige evner, der gør at jeg hviler i det jeg laver og den jeg er.
.

Set med virksomhedsøjne

En astrologisk blueprint session kan skrues sammen, så den svarer til en traditionel personpsykologisk test der bruges i virksomheder – bare bedre.

En sådan blueprint profilering kan bruges til privatpersoner, virksomhedsejere, administrerende direktører, ledere og medarbejdere.

Hvor de traditionelle personlighedstest, der med tiden er blevet ganske gode, er menneskeskabte og har eksisteret i omkring et halvt århundrede, har det astrologiske blueprint, som psykologiske profilredskab eksisteret mere end 10 gange længere.

Som redskab er det ikke menneskeskabt, men raffineret af astrologer på den empiriske måde, i mere end 500 år.

Når en virksomhed gør brug af det astrologiske blueprint, får den et unikt indblik i den pågældendes personlighed, der ikke afhænger af den aktuelle situation,
på samme måde som det er muligt, når der gøres brug af de menneskeskabte psykologiske tests, fx. i processen med en ansættelse.

Blandt andet giver en astrologisk blueprint profilering et meget tydeligt billede af om personen er ‘ideudvikler’, ‘igangsætter og projektorienteret’, ‘den empatiske HR person’ eller ‘praktikeren’ der implementerer ideerne til praktiske handlinger og resultater’.

Og profilen fortæller også om det er ‘lederen’, ‘den der fastholder over lang tid’ eller ‘den omstillingsparate’.
.

Royal Blueprint profilering

En af de første astrologiske blueprint læsninger i Danmark var, da kong Frederik den 2., midt i det 16. århundrede, bad astrologen og astronomen Tycho Brahe om at læse og fortolke de astrologiske blueprints for begge hans sønner.

Fysiker Albert Einstein, læge og nobelpristageren Alexis Carrel og psykolog C. G. Jung, blandt mange andre, erklærede sig i deres tid som store tilhængere af astrologien og den anvendelsesmuligheder.
.

De praktiske oplysninger jeg skal bruge for at kunne tolke et astrologisk blueprint:

Fødselsår
Fødselsmåned
Fødselsdato
Fødselstidspunkt (hvis du kender det)
Fødeby